fLY

Het Fly rollover-wassysteem is het resultaat van onze bewezen en meer dan vijftig jaar ervaring en is uitgerust met geavanceerde technologie en een essentieel maar indrukwekkend ontwerp dankzij de exclusieve speciale opstellingen. Het gebruik van roestvrij staal verhoogt zijn waarde in de loop van de tijd en verbetert zijn prestaties in de aanwezigheid van klimatologische en ecologische tegenslagen.

ECHTEN SERVICE (1)

hOOGTEPUNTEN

Kiezen voor een autowasinstallatie van Autoequip betekent vertrouwen op een solide bedrijf met veel ervaring erachter.

Roestvrij Stalen Structuur

Het gebruik van roestvrij staal verhoogt zijn waarde in de loop van de tijd en verbetert zijn prestaties in de aanwezigheid van klimatologische en ecologische tegenslagen.

Ontdek Wiel- En Wielbalkwasser

Ons product voert het wassen van de wielen onder hoge druk uit zonder gebruik te maken van traditionele borstels.

Hoge Druk Contour Vermogen Hp

Het mondstuk kantelt om een meer directe actie op het oppervlak uit te voeren. De power hp-sproeiers garanderen de beste reinigingskwaliteit en het minste onderhoud dat momenteel op de markt is.

Hogedruktoren Hp

4 POWER HP roterende mondstukken gemonteerd op elke toren garanderen een totale reiniging van de onderste zijdelen van het voertuig.

Aanraakscherm Bedieningspaneel

De interface biedt een breed scala aan functieconfiguratiemogelijkheden, in de werkcyclusprogramma’s en in de systeemdiagnose.

Scroll naar boven