NET-5-1-1-1024x1024

NET 5

NET 5 wordt gekenmerkt door de 2 portaal met individuele beweging die gecombineerde acties uitvoeren door gelijktijdig meerdere functies uit te voeren tijdens de wasprogramma’s. Een systeem dat wascycli kan uitvoeren met maximale resultaten in minder tijd.

hOOGTEPUNTEN

Kiezen voor een autowasinstallatie van Autoequip betekent vertrouwen op een solide bedrijf met veel ervaring erachter.

Toren Hp Hoge Druk Zwenkzijde

De twee torentjes worden op de tweede rollover geplaatst, na de verticale borstels. Hun gecombineerde actie in de wascycli maakt het mogelijk om de prestaties en tijden te optimaliseren. Hun percussie garandeert de netheid en dekking van het gehele medium-lage oppervlak van de auto.

Verzwakend En Hoge Drukvermogen Hp In Gecombineerde Actie

Terwijl de eerste rollover het verzachtende middel afgeeft dat het profiel van het voertuig volgt, voert het tweede portaal, ook uitgerust met een horizontaal contourmondstuk, een krachtige hogedrukcyclus uit met percussiemondstukken.

Dubbel Drogen, Perfect In Één Pas

Topprestaties worden bereikt dankzij Contour-droging die op beide rollovers is gemonteerd. De ventilatieopeningen zijn gemaakt van AISI 304 roestvrij staal en worden elektrisch bediend. De uitrusting wordt gecompleteerd door de twee vaste zijdrogers die ook mogelijk zijn op de twee rollovers.

Scroll naar boven